Praktisk

Påmelding

I påmeldingen blir man bl.a. bedt om å oppgi tre klaner man kan tenke seg å spille. Dette fordi vi vil balansere hvor mange det er tilstede fra klanene. Noen klaner vil kanskje ikke være representert på spilling i det hele tatt, andre kanskje med 1 eller 2 spillere. Ingen klaner vil ha stort flertall.

Du får en kort rolle med grunnleggende informasjon, som klan, alder, disipliner og muligens noen agendapunkter eller relasjoner. Resten skal du lage selv, dvs. at du selv skal lage navn og bakgrunn for vampyren din, personlighet og ønsker.

Det er IKKE førstemann til møllen. Vi foretar en loddtrekning etter at påmeldingen stenges. Vi kommer til å sette opp en liste slik at vi har et spillerregister uavhengig av hva smittevernsituasjonen er i Stavanger når laiven skal avholdes.


Pris

Prisen er på 250 NOK. Avgift blir ikke refundert ved avmelding, kun dersom spillet blir avlyst som følge av omstendigheter vi ikke har kontroll over. Betaling kreves etter at du har fått plass på laiven.

Pengene vil i all hovedsak gå til leie av lokalene, utvikling av lokalene over tid, og smittevern.

Avgiften kan overføres med VIPPS til 906 40 408, eller til konto 3260.11.03426. Merk med Navn.


Spillsted

Vi spiller på gamle Dale Sykehus, i nedkjørte og slitne lokaler som inviterer til mørke samtaler og personlige tragedier. Lokalene vil utvikle seg over tid, og det vil være relativt minimalistisk nå i starten.

Tanken er også at noen spillinger kan foregå på andre steder i Stavangerområdet.

Adressen er Daleveien 584, 4329 Sandnes. Parkering på stedet. Buss nr 29 fra Sandnes til Dale (men Obs! siste buss i retur går kl 21:55). Spillere er selv ansvarlig for transport til og fra spillstedet.


Korona

Per 12. februar 2022 er samfunnet åpent igjen. Vi anbefaler å holde god avstand så lenge man er i spill, mye på grunn av smittevern, men også fordi vampyrer er farlige vesen.

Det er rennende vann og såpe pluss håndsprit på stedet, og selv om vampyrer ikke trenger å vaske hender, så må spillere det. Vi anbefaler også at man har med en liten flaske håndsprit selv. Dersom man har noen som helst symptomer på forkjølelse/influensa/korona skal man bli hjemme. Arrangørene vil avvise symptomatiske deltakere som likevel dukker opp.

Enkel snacks blir servert på et offgame-rom og i individuelle pakninger, slik at folk ikke tar på hverandres mat.

Ansvarlig arrangør for smittevern er Kai Sander Tunge-Kvamme


Arrangører

Kai Sander Tunge-Kvamme

Telefon: 906 40 408

Epost: kai@kvamme.cc

Christian Kuran

Telefon: 456 88 513

Epost: christian.kuran@gmail.comDeler av materialene er opphavsberettiget og varemerket for Paradox Interactive AB, og brukes med tillatelse. Alle rettigheter forbeholdes. For mer informasjon, besøk worldofdarkness.com.

Stavanger by Night er ikke et offisielt World of Darkness-arrangement.