Sammendrag og neste spilling

Den første samlingen har funnet sted ved gamle Dale sykehus, og mange av vampyrene som var tilstede har stiftet nye bekjentskaper. Christopher Pavels, den klanløse vampyren som har lagt krav på stedet, har sagt seg villig til at flere samlinger kan holdes der. Det er ennå litt i skyene hva hans motiver er i den sammenhengen.

Det ble tidlig klart at vertskapet hadde tatt seg vann over hodet med tanke på tilgangen til blod. Leverandørproblemer gjorde at det oppstod takter til konflikt når blodet endelig ankom. Det var ikke nok til å mette alle. Leverandøren rettet dette opp med et ufrivillig offer av egen kropp.

Camarillaen stilte sterkt og har forhandlet en del i kulissene. Dette til stor frustrasjon blant dem som ikke nødvendigvis vil ha de gamle systemene tilbake. En del småkonflikt oppstod, men mye av politikken ble gjennomført i det skjulte bak lukkede dører. Ønsker Pavels virkelig å fusjonere inn i Camarillaen?

På sidelinjen begynte to Lilith-prester arbeidet sitt med å etablere en hage i Moderens ære i det gamle sykehusbygget. De ble svært fornøyd med resultatet av arbeidet som ble lagt ned innledningsvis. Stemningen ble til tider euforisk og pirrende i møte med ritualene prestene utførte.

Det kunne også virke som at vampyrene fra måneklanen som var tilstede, kjente en ekstra sterk følelse av noe annerledes på sykehuset. Denne kraften var størst da de vandret i kjelleren.

En skadet vampyr ble mot slutten av kvelden tatt hånd om av vertskapet. Det skulle vise seg å være en yngre vampyr fra et kollektiv på Tau. Angivelig var det kollektivet nå borte, angrepet av en ukjent gruppe. Samlingen ble brått avsluttet da enkelte hevdet fra sikre kilder at sabbatvampyrer var på vei ned fra fjellene.


Neste spilling

Gjenåpning!

For koronaisolerte nordmenn betyr det at nå er det frislipp, gøy, og at restriksjonene endelig forsvinner. For vampyrene på Nord Jæren betyr det kanskje at handlingsrommet deres blir også mindre restriktivt.

Etter den spede begynnelsen der vampyrer samlet seg på Dale for å få blod og en følelse av kommunitet, har det skjedd mye. Camarillaen har begynt å forhandle seg frem til sin tidligere maktstatus, politiet og forsvaret har også tilsynelatende latt vampyrene være i fred så langt. Skylden for angrepet på et fredelig vampyrkollektiv på Tau blir lagt på Sabbat-blodkulten, men ingen er helt sikker på hvorfor de gjorde det og hvorfor de stoppet der.

Men for å feire den nye tryggheten og gjenåpningen av samfunnet og dermed også tilgangen på blod, har klan Toreador i kjent dekadent stil invitert alle som måtte ønske å komme til maskeradeball på Dale. Det føles riktig, symbolsk og fornuftig å feire den nye tiden. De nye -20 årene. Dette blir en maskerade i dobbelt forstand. Ikke bare kan man kle seg opp og gjemme seg bak trygge masker, men det er også anledning for at nye medlemmer av samfunnet, mennesker skal kunne introduseres og favnes.

Hva er tema for spillingen?

De som måtte ønske det, kan delta på maskeradeball, med eller uten kostyme. I kjent stil er det sjelden bare dans og moro når det legges opp til slikt. Ofte stikker politikken dypt inn i samtalene akkompagnert av lekker musikk og høy stettglassføring. Det er på gulvet at avtaler blir til og tjenester bytter hånd.

Blod er mer tilgjengelig. Det er ingen som trenger å gå sulten med mindre det er selvforskyldt. Men ikke alle kildene til blod er klar over situasjonen de er i. Da er det jo greit at alt gjemmes bak et slør av maskerade.

Dersom noen vil foreslå aktiviteter og lek i god gammeldags viktoriansk stil, gjerne med preg av at man ikke har vært menneske på en stund, kan dette ordnes både før og i spill.

Det åpnes opp for å spille menneske. Her er det mange retninger å gå. Man kan prøve å manøvrere seg gjennom kvelden på egenhånd, eller man kan alliere seg med noen av dem som er kjent på stedet. Man kan gå derfra levende, eller ikke. Her legger vi mye av ballen i spillernes hånd. Men, det skal være interessant å spill menneske, og derfor har vi tatt et grep som gjør dem litt mer attraktive. Husk, det handler ikke nødvendigvis om å være den sterkeste i verken kropp eller disiplin.

Praktisk

Dale Sykehus, Sandnes
Lørdag 4. desember

kl. 14-15 Oppmøte
kl. 15-16 Workshop
kl. 16-17 Kostyme
kl. 17-23 Spilltid
kl. 23-01 Afterlaiv


Rolle- og spillerliste

SpillerRolle
Christian KuranJonny Time
Aina Sogn HusveggSofia Stenhouse
Bernt SinclairJohn Bolton
Birna Rut ArnadottirLucille Matthews
Cornelius HenriksenGammel-Erik
Ellen WhiteEloise Chantal
Elliot LibakkenClara Uriel Nichols Trevaine
Eskil SaatvedtKent Kaizer
Frida MagnerudMartine Holm
Lars Audun RagnvaldjordSvein Bjerke
Maia Lønning<mangler rollenavn>
Mark NielsenCalin Frost Oxholm
Martin LjosdalSølver
Michelle MoIdun Ilyna Rindal
Olav G. AbrahamsenPelle
Preben HauganAnton Mørch
Renato Dominis<mangler rollenavn>
Sarah Næss KlokkervoldElla Lind
Thone Heidi H. RognstadVera Ims
SpillerRolle
Kai Sander Tunge-KvammeTorbjørn Fosse
Adrian Eckbo HoelAndreas Rosensverd
Alf StølenMagnus Rege
Alvin LindøRaphael Allegretto
Andre Haugan<mangler rollenavn>
Annmereth NicklassonElissa Torp
Hege BjørloScarlet
Irina GangenesRuth Ostaberg
Jahn HermansenLukas Berg
Karin AspenesSonya
Linn Mørk<mangler rollenavn>
Liv Huisman-AaseIsa
Marius RognstadHenrik Braut
Marlin Elle<mangler rollenavn>
Tor Arne MichaelsenLoke
Trond Solberg-MortensenRobert Salvesen
Unni Solberg-MortensenFrøydis Gerharda Finne
Yr Solberg-MortensenAlice